Наслов

Најчитани k4t.mk статии во 2014

Заокружуваме уште една активна година збогатена со многу интересни вести, активности од нашите членови, тренинзи, дрангулии од спортскиот свет, здрави совети за исхрана и динамичен животен стил, слатки спортски пиколиновци и високо посетени настани! Сума сумарум на нашите најчитани статии во сите категории. Уживајте!

КАТЕГОРИЈА ВЕСТИ

ПРВО МЕСТО (клик на сликата за целата статија) 

КАКО НАЈБРЗО ДА ГИ ИЗГУБИТЕ СТОМАЧНИТЕ МАСНИ НАСЛАГИ?

ВТОРО МЕСТО

НОВА ГОДИНА НА ВРВ ВОДНО

ТРЕТО МЕСТО

ПАЗЕТЕ, НОЌНА ЗМИЈА НА ВОДНО


КАТЕГОРИЈА ТРЕНИНГ

ПРВО МЕСТО

КОМИТСКИ ТРЕНИНГ НА ГОЦЕВА ЧЕШМА

ВТОРО МЕСТО 

ТРЕНИНГЧЕ СО ЗГОДНИТЕ POWERHOUSE PILATES ДЕВОЈКИ

ТРЕТО МЕСТО

ЖИВЕЈ ГО ЖИВОТОТ ВЕРТИКАЛНО


КАТЕГОРИЈА ИСХРАНА

ПРВО МЕСТО

КОГА НАЈМНОГУ ВИ ТРЕБА РАМНО МЕШЕ, ИЗБЕГНЕТЕ ГИ ОВИЕ КОМБИНАЦИИ

ВТОРО МЕСТО 

ПРИРАЧНИК ЗА СТАНУВАЊЕ ЅВЕР

ТРЕТО МЕСТО

ХРАНА КОЈА ТОПИ МАСНИ НАСЛАГИ НА СТОМАКОТ


 КАТЕГОРИЈА ПИКОЛИНО

ПРВО МЕСТО

НАШИ МЛАДИ БОРЕЧКИ ТАЛЕНТИ - ИНТЕРВЈУ СО КРИСТИЈАН ВОДЕНСКИ

ВТОРО МЕСТО

КОГА СИ ПЛУКНАТ ЗА НА СНОУБОРД

ТРЕТО МЕСТО

ЕДЕН ТРЕНИНГ СО МЛАДИТЕ ТАЛЕНТИ ОД КК ВОДНО САНС


КАТЕГОРИЈА НАСТАНИ 

ПРВО МЕСТО

МАРИОВО 2014 OFF-ROAD EXPERIENCE 2014

ВТОРО МЕСТО

8МИ МАРТ НА ГОЛЕМО ЕЗЕРО (САМО ЗА ДЕВОЈКИ) :)

ТРЕТО МЕСТО

"БИДИ ВОЛОНТЕР" ЗА АТЛЕТСКИОТ ЕВРОПСКИ КУП


2014 ХАЈЛАЈТ СТАТИЈА

ЉУБОХ - ПРВА НАГРАДА ЗА АМАТЕРСКО ВИДЕО НА ЕХО 2014

 

НАЈГОТВЕНИТЕ РЕЦЕПТИ ГИ ОДВОИВМЕ ВО ПОСЕБНА ПОГОЛЕМА СТАТИЈА ТУКА

 

25 Декември 2014

За авторот