Слобода на две тркала – наше, а светско, кратко и многу драго филмче

КОНЕЧНО!!! После половина година од премиерата на филмот „Слобода на две тркала” што го видоа илјадници љубители на планинскиот филм во рамките на караванот на ЕХО филмскиот фестивал низ цела Македонија, филмот го објавуваме и го правиме достапен за сите да можат да уживаат и да се инспирираат од подвигот на членовите на Македонската Тур де Франс Експедиција. Филмот ги пренесува искуствата на членовите на петте последователни експедиции, коишто искачија 30 планински превои на Алпите, проследија 19 Тур де Франс етапи и поминаа преку 8000 километри. Уживајте!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија