Космичките торти на Стивен Мекарти

Не можеме да судиме за вкусот, далеку е Лос Анџелес, но за калеидоскопиве симнуваме капа. Овој е еден од оние инстаграм профили кои не можете да престанете да ги превртувате одново и одново.

Овие експлозии од бои се веганските сурови торти на Стивен Мекарти. Состојките кои ги користи се целосно растителни и природни, а интензивните бои ги добива од спирулина, бобинки, малини, рогач…

 

A photo posted by Stephen McCarty (@stephenmccarty) onJun 19, 2016 at 8:19pm PDT

 

A photo posted by Stephen McCarty (@stephenmccarty) onJun 17, 2016 at 7:56pm PDT

 

A photo posted by Stephen McCarty (@stephenmccarty) onMay 18, 2016 at 5:45pm PDT

 

A photo posted by Stephen McCarty (@stephenmccarty) onMay 14, 2016 at 6:36pm PDT