За нас

Сите ние сме еден тим … Сите сме на едно место … karas4training.com, spirit of my own. Придружете ни се!

karas4training.com е симбиоза на веб-портал, социјална мрежа и блогирање. Комбинира спорт, тренинзи, рекреација, превенција, рехабилитација и здрава исхрана со интерактивни профили на луѓе и места кои се на некој начин поврзани со овие теми.

Доколку сте:

 • професионален/аматерски спортист,
 • тренер/инструктор,
 • логистика во спортот,
 • нутриционист,
 • тренирате за рекреација и забава…

Доколку сте вклучени во:

 • клуб,
 • организација,
 • или бизнис поврзан со спорт, логистика, тренинг или здрава исхрана…

И акo го живеете или сакате да го инкорпорирате здравиот начин на живот,

Вие сте добредојдени да се приклучите во нашето движечко општество!

Глобално и локално, karas4training.com е сајбер место каде што може бесплатно да се промовирате себеси или вашиот бизнис, додека ги споделување вашите:
-персонални/бизнис профил информации,
-искуства,
-знаење,
-мислење,
-истражувачки трудови,
-успешни приказни,
-достигнувања во спортот,
-видео тренинзи,
-статии за тренинзи,
-статии за исхрана,
-рецепти,
-статии за деца и спорт (пиколино – целиот концепт на сајтот наменет за деца),
-спортски вести (обично за маргинализирани спортски содржини).

Споделувањето може да се оствари преку:

 • пополнување на вашиот профил со релевантни информации и слики,
 • објавување на статии,
 • објавување на настани (за учество и/или за гледање).