Семинар за ски и сноуборд учители 2019/2020

Датум на почеток:

25.11.2019

Време на почеток:

17:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Детални информации за теоретскиот дел од семинарот на следниот линк: https://drive.google.com/open?id=1nR_kIBYT7-BCHWhn34TV9j7J1b8qt9Tj

Автор

Aleksandar Kirkovski

Скопје

Македонија