Наслов

Кога си плукнат за на сноуборд

Не знам, ама ние остнавме троа со подзинати муцки. На 17 месеци од животот вака да се понаша дете на сноуборд?


Одјавивме ние сезонава за скијање и борд во Републикава, ама родители, еве ви додатен стимул за наредна зима да не се двоумите да го пуштите малото да се снаоѓа на нешто вакво. 

Конкретно, малата е на почетокот од нејзината бордерска кариера.

27 Март 2014

За авторот