ÖTILLÖ – Speechless

Оваа трка во комбинирано пливање и трчање која се одржува помеѓу гратчињата Сандхамн и Уто на одделни острови во стокхолмскиот архипелаг на Балтичкото море е со должина од 75 километри од кои 10 се...