Интро во ПИКО светот

Утринска мотивација за мама и тато

Некогаш пред кафето, а понекогаш и пред сонцето, нашите малечки будилници ќе ни го зачнат денот со насмевка, не жалете ни секунда за тоа што ќе станете недоспани, земете постелка, и заедно поминете драгоцени моменти стартувајќи со јога и утринска гимнастика, сепак децата учат од родителите.