Annapurna Circuit

Датум на почеток:

20.12.2019

Време на почеток:

19:00

Локација:

Младински Културен Центар - Кино Фросина

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Explore The Mountains во соработка со Probike Skopje и Podravka Makedonija ќе одржи јавна презентација за првата македонска МТБ експедиција на Хималаите.
На оваа јавна презентација ќе можете детално да видите како се одвиваше целата оваа експедиција околу врвот Анапурна 8091 м.н.в. преку фотографии, како и усна презентација на самите учесници на оваа експедиција.

П.С. На крајот од презентацијата ќе имате можност да поставите прашања на учесниците за оваа експедиција, кои ќе ви ги дадат сите информации поврзани со нивиниот подвиг.

Се гледаме на 20.12.2019 во 19:00 часот – Кино Фросина МКЦ

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија