Наслов

Kолку тежи каменот за карлинг?

Во период на претстојните ЗОИ во Јужна Кореја, повторно го имаме Ансон Хенри со љубопитните прашања околу зимските спортови. Овојпат, колку ли тежи тоа стената за карлинг?

01 Февруари 2018

За авторот