Земи го во предвид ова:

Наслов

Колку брзо се движат спуст скијачите

Ансон Хенри е домаќинот кој преку реални, секојдневни и практични примери ни покажува колку всушност брзо се движат спуст скијачите на патеката - опремени единствено со кацига и облечени во некакво одело како за капење... 

19 Декември 2017

За авторот