Наслов

30-ти традиционален марш - „Димитар Илиевски Мурато”

Овој викенд на 11 мај ќе се одржи 30-от традиционален планинарски марш во чест на првиот Македонец кој се искачи на највисокиот врв на светот - Димитар Илиевски Мурато. 

08 Мај 2019

За авторот