Наслов

Спортското лице на фрижидерчето за на плажа

Значи можело да се користи и за нешто друго освен за чување на калории во форма на јачменов сок и некој сендвич. Типов е ултимативниот летен цар што заслужува фрижидерче полно грч ладно пиво. 

19 Август 2015

За авторот