Наслов

Роберта сака да промеша во вулканот

Роберта Манчино или „Летечката верверичка” е една ултра-слатка италјанска екстремна спортистка која практикува сè што опфаќа скокање со падобрани, летање со костуми и останати екстремни ствари. Има учествувано во повеќе од 7000 скајдајвинг летови, а во четири од нив била комплетно гола. Конкретно во подолниов Роберта решава да лета над активниот вулкан Виларика во Чиле.

10 Јуни 2016

За авторот