Понеделничка доза адреналин

Наслов

Перфектниот лет - епизода #2

Во втората епизода од "Перфектниот лет" протагонистите во серијата го изведуваат првиот лет со костум под мостот на врвот Ејги ди Миди. 

09 Декември 2013

За авторот