Наслов

Пелистер Даунхил Куп 2018

Официјално и фантастично промо видео за настанот во даунхил велосипедизам кој ќе се одржи од 1 до 3 јуни 2018 година на Пелистер во организација на Екстрим Бајк Тим Битола

15 Мај 2018

За авторот