Наслов

3х3 баскет на отворено во Сити Мол

Кратко видео од ФИБА 3х3 баскет турнирот во се одржа од 15 до 17 јуни во Скопје. Следете ги следните 3 на 3 турнири низ Македонија на следниот линк.

25 Јуни 2018

За авторот