Наслов

Сноуборд ко на флипери

Што прави дете кое по цели денови игра флипери? Ја врти игрицата. Па тогаш што мислите дека би правело дете што целиот негов живот (читај 9 години) борда? Ќе го врти бордот, и тоа како. 

За да ви биде уште покриво затоа што вие сте трошеле време само на Кадилак, малиот на девет години течно зборува три јазици, Англиски, Француск и Италијански, растура на сноуборд во паркот, а и растура и на флипери. 

Наравоучение за сите родители - дајте им на децата спорт, било каков. 

01 Април 2015

За авторот