Наслов

Тренинг на младиот Федерер

Талентот и генетската предиспозиција се само мали делчиња од нишката за разлика од огромниот труд и жртвување што треба да се вложи во секој спорт за да се постигнат врвни резултати.

22 Октомври 2015

За авторот