Некои работи не се купуваат ни со картица

Наслов

Ладна кригла пиво и Шопска салата на врв планина

Еве еден начин како може да го доживеете искачувањето на некој планински врв од гурмански агол. Ренде има, кригла има... Стогово планина, врв Бик Дорук 2286 м.н.в.

16 Јуни 2015

За авторот