Наслов

Втора доза „Природа“

Ако не успеавте да си го опраите животот со првата доза на Природа, нека ви препише докоторот втора, безбедно е. Ќе ви помогне да сфатите дека вие не сте центарот на универзумот, а и позитивно влијае на сите оние кои повеќе се грижат за селфињата отколку за природните богатства на планетата. Внимавајте, една од нус-појавите е дека можеби ќе станете од газот. 

20 Ноември 2015

За авторот