најава

Наслов

Swatch Skiers Cup 2015

И нареднава година од 21 до 27 февруари во Цермат, Швајцарија очекувајте ја скијачката битка помеѓу најдобрите фрирајд тимови на Америка и Европа. Досегашниот резултат е 2:2, а петтиот по ред Своч Ски Куп ќе одлучи кој ќе дојде до предност во категориите слоупстајл и биг маунтин. Следи тизер...

24 Декември 2014

За авторот