Наслов

По 'рбетот на глечерот Тсирку

20 минути сериозно биг-маунтин сноубордање и скијање на тромеѓето од Јукон, Алјаска и Бритиш Колумбија т.е. во сред северноамериканската недојдија.

04 Јануари 2018

За авторот