Наслов

Македонците што го трчаа Њујорк Маратон 2015

Овој викенд на еден од најпознатите и најпосетените маратони во светот - Њујорк Сити Маратон учествуваа шест македонски претставници и сите успешно ја завршија трката. 

Вчера сите Македонци кои учествуваа на Њујорк маратон успешно ја завршија трката. Честитки за сите нив.

Стевица Чарапиќ и Ана Чижбаноска ни испратија и фотографии со медалата.

Еве ги нивните времиња:

Анастас Гечев - 3:13:01
Андреа Петровски - 3:38:35
Ана Чижбаноска - 4:00:52
Диме Милановски - 4:17:20
Ангел Арнаудов - 4:18:31
Стевица Чарапиќ - 4:57:12

02 Ноември 2015

За авторот