Приказна за еден алпинист

Наслов

Кога годината на раѓање ви е '23та

Некои се во старечки домови, некои на другата страна, некои живеат во секоја смисла на зборот.

Ова се дланки кои качиле десет пати повеќе карпи од Крис Шарма и стапала кои згазиле десетпати повеќе мраз од Вил Гед. Најинтересното е што овој човек со своите 89 години не се откажува. Запознајте го Фред Беки

Еве и некоја фотка да доловиме зошто во воведот стои „во секоја смисла на зборот“

09 Октомври 2013

За авторот