Мисија К4Т

Наслов

Ден 4 и Ден 5 - Западно-македонска трансверзала

Апдејт за деновиве зошто немавме мрежа. Четврт ден (вчера), оваа слика Џинибег - Лера = сликана е Мала Враца. Петти ден Лера - Галичник, сликано е Мавровско Езеро.

09 Јули 2014

За авторот