Мисија К4Т

Наслов

Ден 3 - Западно-македонска трансверзала

Ден 3 Караниколички езера - Џинибег (извори на Пена и Смрека). Сликано е Лешници со Титов Врв во позадина.

07 Јули 2014

За авторот