Наслов

Демир Капија Опен - кајак на диви води

По голема пауза од 17 години, ККК „Просек" - Демир Капија во организација со Општина Демир Капија и Кајакарската Федерација организира отворен Куп во кајак на диви води - слалом.

 

16 Август 2019

За авторот