Наслов

Дај го точакот да видам што типче си!

Дали некогаш ви се случило да процените некој човек според точакот кој го вози? Ако сакате да бидете посигурни во проценката, ѕирнете го тркалото на бајкерскиот стил...

13 Април 2013

За авторот