Контраудар

Наслов

Битката за Водно продолжува

Бојан Наунчевски го возвраќа ударот во битката за доминација над Снежно Водно. Битката се води помеѓу фрирајд(кантови) и даунхил(тркала) заедницата изразено во равенката адреналин*забрзување/гигабајти... Уживајте!

23 Јануари 2017

За авторот