Наслов

Што, освен тараби, може да се направи со стари скии

Тарабите од Маврово и по некое столче или клупа како идеја за рецикирање на старите скии се првите помисли што најчесто ни доаѓаат, но дечкиве тргнувајќи со многу повеќе стручен пристап решаваат да направат еден тип на павилјон т.е. основа за тенда или натстрешница од стари скии. 

13 Март 2017

За авторот