Наслов

И ние сакаме во жолтото комбе

Во 2012 година Рејчел и Џејмс решиле да баталат скоро се што имаат во својот удобен и здодевен живот и заедно со нивното Фолксваген комбенце од 1976 година кое си го викаат Сонценце тргнале на пат. До ден денес тие живеат, работат и уживаат во она што светот им го нуди... Сè...

18 Февруари 2016

За авторот