Замаглени скијачки наочари – 1 на 1

1. Ако не ти е гајле за скијачките наочари и не ти смета тоа што ти се маглат кога скијаш, тогаш не се замарај со видеава. 2. Ако немаш поим за тоа како се одржуваат истите, и ако мислиш дека е шема да ги држиш на чело тогаш бујрум. 3. Без разлика дали си купил скапи или релативно евтини наочари, принципиве важат подеднакво. 4. Ај може имате и базен во хотелот па ќе ви пуштиме линк и за пливачки наочари. 

Прво чичко Гери да ви појасни 

После стиви да ви даде некои совети 

ТУКА ќе ги најдете советите за пливачките наочари

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија