Шарпланински СкајРејс 2016 - видео

Шара, небо и земја

Во високите, недостапни делови на североисточна Шар Планина, на работ од Македонија и Косово и помеѓу Старо Село и Штрпце, се одржува една од најтешките и најсуровите трки во планинско трчање на Балканот…. 

Повеќе за второто издание на Шарпланинскиот Скајрејс 2016 читајте ТУКА

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија