Денеска на „ЕХО” во Прилеп

Денеска на 17.02. во прилепското кино Мис Стон со почеток во 18 часот ќе започне филмскиот караван на фестивалот „ЕХО” каде ќе бидат прикажани најдобрите парчиња од оваа година. Дел од репертоарот ќе биде зачинет и со македонските документарни филмови „Прва Македонска Трансверзала” како и „Слобода на Две Тркала”.

СЛОБОДА НА ДВЕ ТРКАЛА

ПРВА МАКЕДОНСКА ТРАНСВЕРЗАЛА

Целата програма можете да ја погледнете ТУКА

ВЛЕЗОТ Е СЛОБОДЕН

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија