Маљовица фриран

Браќата ни комшии од истокот се собрале на фантастичната Маљовица на планината Рила и направиле собир на сите нивни најдобри фриран атлети. 

Одлична серија фотографии од објективите на 360°маг

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија