На Марк му “легна” џогингот низ Азија

Пред само неколку дена Марк Цукерберг објави неколку фотографии од неговиот утрински џогинг во еден древен Кинески град, за денеска да постне и од Делхи, Индија. Тој заедно со неколку типци од Internet.org и неговите колеги од Фејзбук уште еднаш покажаа како е најдобро да го запознаеш градот, а воедно да си направиш кардио кога си дојден по бизнис и немаш многу време на располагање. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија