Дознајте кои вежби

7 основни вежби за почетници

Кој се најдобрите вежби за почетниците?

 

Во моето 10 годишно искуство со вежбање, успеав да направам еден прирачник со кој може да се раководите и да се осигурате дека може да добиете подобри резултати од сегашните.

Секако дека има генетски варијации кој исто така афектираат, но генерално може да се раководите по овие совети и правила што се пишани во видеото.

Еве резултати од вежбање на вежбите.

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија