Препорачано!

„Прирачник за преживување 1” од Николче Костоски

„Во природата не постојат ниту награди, ниту казни, постојат само – последици!”

Повелете ЛИНК до прирачникот за почетници, Преживување во природа на Николче Костоски кој што се надеваме дека скоро ќе имаме можност да го погледнеме и во печатена форма. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија