Изгубената зима

„Изгубената зима“ е бугарски ски/сноуборд филм снимен сезоната 2011/2012 на различни скијачки и фрирајд локации низ планините на нашиот источен сосед. Прикажани се најголемиот дел од скијачките потенцијали на државата преку активниот животен стил на луѓето кои се во главните улоги.

“There is no such thing as too much snow”

„Не постои такво нешто како премногу снег“

Dough Coombs / Даг Комбс 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија