Body, Mind and Spirit Fest, три во едно, сè во едно!

„Во здраво тело, здрав дух, ама и ум!“. На секој сегмент, доделен по еден ден, за секој да си има можност да си го претстави своето. МОБ беше шармиран од посебен вид на енергија овој викенд, енергија која нè натера сите да пулсираме во духот на фестивалот. Кој беше, осети, кој немаше можност, нека погледне!

Петокот беше задолжен за умот, саботата за телото, а во неделата го негувавме духот. Интересен збир на изложувачи, голем број на активности и одлични предавања беа дел од репертоарот на Body, Mind and Spirit Festival 2013. 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија