Охо или Уфо?

Битни ли се аглите на топката во рагби ако мамиш со еден од школскиве лепаци што смрдеа на ОТП? Или можеби не е до лепакот, туку до тренингот, а?

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија