Белата планина на џез (со посвета)

Во чест на ОВАА група на планинари, а и тие што биле од Битола што го качија Монт Блан за Илинден, сега пред два дена, еве од нас, едно џезерско интермецо од Белата планина.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија