Наслов

Канцеларија Брезовица

Во последен момент и некако неочекувано сред работна недела од шефот добиваме задача заедно со Леон да испитаме терен и ситуација во блиската комшиска канцеларија Брезовица. Работна задача и пол.

Није ти ова ливада па да се гураш, вечерас има да спаваш као беба - рече колегата од меѓустаница и целосно беше во право. 

13 Февруари 2015

За авторот