Fitness Club 777

Наслов

Фитнес Клуб 777 Кратко промотивно видео

Ова е едно кратко видео од тренингот на Инсанити - наскоро следува Official Video Фитнес Клуб 777 со промоција на сите свои фитнес дисциплини.

15 Декември 2014

За авторот