Наслов

Еден тренинг со ФК Охрид 10 Јуниор

Во Охрид наместо да одиме на плажа, ние тренираме на терен. Секоја жртва си носи успех во понатамошната работа со дечињата. 

Тренингот се одржа во СРЦ Билјанини извори. 

Се одработија елементи на техника со топка:
- водење,
- прием и додавање,
- индивидуално и во парови,
- шутерски тренинг на гол,
- на крај се играа игри, фудбал: 4 vs 4, 5 vs 5, 3 vs 3.

14 Јули 2013

За авторот