Наслов

Тортиљи на тост

Полнети со вкусен млечен фил...

 
  • 5 тортиљи
  • 2 лажички сенф
  • 2 лажички пармезан
  • 100 грама урда
  • 1 рендан морков
  • магдонос
  • сол и бибер
 

1. Од сите состојки се прави смеса

2. Секоја тортиља се премачкува со смесата и се превиткува на пола.

3. Се пече во тостер...

20 Април 2016

За авторот