Extreme

Наслов

Македонски уличен тренинг (Street Workout)

Спорт кој во последно време полека но сигурно се шири во Македонија, а посебно големо внимание привлекува кај помладата генерација и оние што се жедни за адреналин, екстремност и несекојдневноста од овој спорт и што сè може да се направи и постигне со човечкото тело.

03 Октомври 2013

За авторот