Наслов

Швајцарската машина не знае за стоп

За Ули Штек качувањето на некој врв е редовната дневна рутина и тоа е прилично возбудливо, но сепак по малку и досадно. Па, Ули решава да посети три огромни алпски врвови во еден ден. Пешки тоа не е изводливо, арно ама со параглајдер е. Само треба да се поднаучат нови работи.

01 Април 2013

За авторот