Наслов

Салаковски езера 22.06.2014

Во организација на планинарски клуб „Еделвајс“ од Скопје претходниот викенд беа посетени Салаковските езера, планинарска тура на која учествуваа 118 учесници. 

25 Јуни 2014

За авторот